Julius Evola, Lázadás a modern világ ellen (Keménytáblás)

Evola lázadása visszatérés az archaikushoz: a grandiózus könyv (további leírás) legtisztább formájában mutatja be a szakrális hagyományokat, a Tradíció világát, annak metafizikai dimenzióit, a pogány civilizációk felemelkedését és hanyatlását, a modern embertípus megszületését.

Lenyűgöző háttéranyagra támaszkodva szabadítja meg az antik szimbólumokat, ideákat mindattól, ami modern, és újra áttetszővé téve őket, egy tiszta és ragyogó rítusokból álló világot mutat be.  
Mindazoknak ajánljuk e könyvet – írta Mircea Eliade –, akik a tradíció lenyűgöző nagyságának világán és a történetén mélyebben el kívánnak gondolkozni.

A könyv első része egyedülálló részletességgel mutatja be a Tradíció világát, létszemléletét, szimbolisztikáját: a királyságot, a rítusokat, a kis és nagy szent háborúkat, a játékokat és a művészet, a tér és idő, miként a férfi és női ideáját, az iniciáció,  a lovagság etc. mélyebb értelmét. A mű második része történelmi kontextusba helyezi a szakrális ideákat és azok intézményeit, és  azon folyamatokat mutatja be, melyek Hésziodosz mitikus Aranykorától a »Farkasok koráig«, az »Istenek alkonyáig«, a modern világ kialakulásáig tart.

Rendeld meg  kedvezményesen!

Bolti ár: 14 700 Ft

A könyv 2021. december 10-én jelent meg. Az új, javított kiadásról itt olvashatsz többet. A fenti összeg nem tartalmazza a szállítás költségét! A szállítás csomagpontra 1280 Ft, míg házhozszállítással 2000 Ft. Postai utánvéttel is kérhető.

Szállítási információk

A könyvet a megrendelés beérkezése után postázzuk, a várható magyarországi szállítási idő: 2–3 munkanap. Átutalásos megrendelés esetén a számla kiegyenlítését követően indítjuk a kiszállítást.
 
A szállítás kérhető Ausztriába, Romániába és Szlovákiába, illetve Belgiumba és Németországba is. A nemzetközi szállítási idő – országtól függően – 4–7 munkanap.

Julius Evola, Lázadás a modern világ ellen (Keménytáblás)

    0
    A kosarad
    Üres a kosaradVissza a Shophoz